Lélekbúvár könyvet keresek. Tudtok jót?
Figyelt kérdés
Bartánömnek szeretnék venni, egy olyan könyvet, mely önmagunk elfogadásáról szól. Magányos, nem hiszi el hogy szép és nem kevesebb semmivel a másiktól, de ha valaki közeledik felé akkor hárít egyből. Tegnap is mondták neki h jó csaj, erre kinos mosollyal megcáfolja, nem képes befogadni. Ezért gondoltam h adok neki egy ilyen könyvet szülinapjára. Bár kicsit most elbizonytalanodtam, mert amikor erről beszéltünk, akkor a könnyei folytak. Ezzel is megakarom változtatni őt? Légyszi irjatok mind2re ! köszi2010. júl. 4. 13:18
1/4 anonim válasza:
Hát vehetsz neki valami pszihológiai könyvet, amiben azt adagolják neki, hogy fogadja el magát, meg hogy önbizalom így, úgy... Vagy vehetsz neki egy regényt, ami burkoltan erről szól. És még érdekes is lehet. Lehet hogy olvasás közben megértené, hogy tök szerencsés, mert van, aki rosszabb helyzetben van. Vagy egyszerűen beszélj vele, szerintem az a legjobb megoldás. El kellene mondanod neki hogy hülyeség amit csinál, mert tényleg szép, és nézze meg pl xy-t aki nem annyira szép, de mégis büszkén viseli saját magát, függetlenül attól, hogy néz ki. De ha nem lehet így se rá hatni, akkor sztem majd "kinövi" ezt az önbizalomhiányt.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudsz ilyen könyvet?
Próbáltam beszélni vele nem egyszer. De makacs. Ahogy ő gondolja, az úgy van.
2010. júl. 5. 01:01
3/4 anonim válasza:
sajnálom a barátnődet, de téged jobban. ha ennyire fafejű, akkor magának keresi a bajt.
hidd el, majd kinövi. am annyi ilyen könyv van, úgy értem, olyan, hogy a főszereplő hasonlókat gondol magáról, pl. nincs esélye egy fiúnál, ilyenek, de a végére kiderül, hogy hülyeség volt aggódni, meg ilyenek. Nem tudom, hány éves a barátnőd, mert akkor olyan könyvet nézek nektek.
4/4 A kérdező kommentje:
22 éves
2010. júl. 12. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!