Kéne két név a főszereplőimnek a könyvemhez! Tudnátok írni párat?
Az egyik egy 18 éves fiú: Zöld szemek, sportos testalkat, aránylag magas. A másik 17 éves lány: Szőkésbarna haj, kék szemek, kicsit alacsonyab a fiúnaál.
(Lehetőleg ritka szép nevek kellenének)
Tárom a karjaimat, passz. Soha nem a nevétől különleges egy karakter, hanem a személyiségétől. Vannak elég egyéni karakterek, nagyon egyszerű nevekkel. Vagy ha nem is olyan nagy egyéniségek, de olyan kisugárzásúak, hogy fel se tűnik, hogy full átlagos a nevük. De fordítva is igaz, találkoztam (sőt, alkottam is már) nagyon egyedi, nagyon extrém nevű karakterrel, akitől elvártuk, hogy legyen valaki, de szerencsétlen nem tudott felnőni a nevéhez...
Mindegy, nem kötekedni akarok csak érdemes elgondolkozni rajta...
Amúgy milyen nemzetiségű nevek kellenének? Magyarok? Vagy valami fantasy cuccot írsz és ahhoz kell?
Daniel és Mina
Lola és Márk
Luna és Levente
Parker és Isabella
Én ilyenkor szoktam pörgetni a névgenerátorokat. Persze nem azt csinálom, hogy "áhh, ez szép név, akkor ez lesz", hanem addig tekerem, ameddig nem találom meg a tökéleteset. Azt a nevet, amiről rögtön el tudom képzelni a karakteremet. Volt már, hogy random neveztem el a karaktereimet, de sokszor én magam is elfelejtettem a nevüket, mert egyszerűen annyira nem volt jó. :D
Névgenerátor pl.: [link]
De rengeteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!