Tudtok ilyesmi témájú könyveket mondani?
Romantikus misztikus könyvre gondolok, természet felettire.
A lényeg hogy mit tudom én a csaj odaköltözik egy rejtélyes kisvárosba, aztán valami van az erdőben, mennek a legendák, a szóbeszédek és végül összeismerkedik a természet feletti lénnyel (vámpír, vérfakas, akarmi) aztán egymásba szeretnek, stb. Ez most csak egy példa volt, hasonlókra gondolok :)
Nem annyira vagyok oda az ilyen könyvekért, de egybe azért belebotlottam:
Jennifer L. Armentrout: Obszidián
Egyébként eléggé egyezik a leírásoddal, legalábbis a sztori eleje (csak azt olvastam). Gyanús hogy már te is összefutottál vele... 😉
Kérdező, ami téged érdekel arra az alműfajra van külön elnevezés ez az úgynevezett paranormális románc vagy angolosan paranormal romance.
A kérdés inkább az, hogy mennyire kövesse ezt a sablont, amit leírsz, mert pl. J.r.Ward könyvei is ilyen paranormal romance könyvek, de alapvetően felnőtteknek, és a főhős sem tizenéves már. Meg hát nem tudom tudsz-e angolul, mert úgy van egy rakással.
Meg ilyesmi az Anita Blake sorozat is, csakhogy a főszereplő már nem tizenéves.
Aránylag népszerű még a Csitt-csitt is. Szóval van rengeteg, de ha ennyire kikötöd mi kell, akkor nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!