Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Claudia Gray- Hourglass -...

Claudia Gray- Hourglass - Homokóra c. könyve meg van valakinek? El tudná küldeni. Úgy tom, h már megjelent magyarul, de nem akarom megvenni xD :S

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
SZted majd elküldi az, aki már megvette? :D Amúgy neten lehet van fent kalózfordítás, nem tudom. De az azért érdekes, hogy ha jól tudom, az a sorozat 3. kötete már, de ha az első kettő tetszett, nem értem a 3.at miért nem veszed meg.
2010. júl. 3. 16:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy küldje el a könyvet, hanem, hogy neten valakinek vagy kalózfordítás is jó, de nem találom sehol.
2010. júl. 4. 09:40
 3/7 anonim válasza:
Én el tudom küldeni...csak add meg az e-mail címed.=)
2010. júl. 4. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Feltalálták már a könyvtárakat. Nem tudom, hogy hol laksz, de diákként max. 2000 ft-ból megúszod egy évre, és annyit kölcsönzöl, amennyit akarsz. A szolnoki könyvtárban arra is lehetőség van, hogy ne egy egész évre, hanem csak 1-2 hónapra iratkozz be, olyankor az éves tagdíjat elosztják 12-vel és beszorozzák annyival, ahány hónapra váltasz tagságit. Ott az éves 750 Ft. Ha kisebb településen élsz és nehezen tudsz beutazni egy nagyobb városba, akkor menj be a helyi könyvtárba, és könyvtárközi kölcsönzéssel kérd ki a könyvet, ők majd segítenek. Ilyenkor max. a postadíjat kérik el, valamelyik könyvtárban azt sem, de ezt majd megmondják neked.

A kalózfordításokkal meg vigyáznék, mert sokszor nagyon gyatrák. Persze ha csak azt olvassa az ember, akkor nem feltűnő.

2010. júl. 4. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Elég kis helyen lakom...szval a könyvtárba nincsenek ilyen könyvek-.-". De majd megveszem csak azért érdekel, h miről szól, érdemes-e megvenni. (az első 2 rész már megvan)
2010. júl. 5. 10:48
 6/7 anonim válasza:
Bocsánat,de elfelejtettem odaírni,hogy csak angolul van meg...
2010. júl. 6. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam a könyvtárközi kölcsönzést. Bármelyik magyarországi könyvtárból elküldik hozzátok a könyvet. Menj be a könyvtárba, és mondd el, hogy mit akarsz. Majd ők elintézik, neked csak be kell sétálnod a könyvért pár nap múlva. Éppen az ilyen esetekre találták ki az egész rendszert. Én is hozattam már így könyveket (én a sulikönyvtárba, oda ingyen hozták).
2010. júl. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!