Tudtok ajánlani érdekes, esetleg hátborzongató könyveket?
Régebben imádtam olvasni, de valamiért abbahagytam. Most 21 vagyok és egy kezemen meg tudom számolni, hány könyvet olvastam ki az utóbbi 10 évben :/ Sokba belekezdtem amúgy az elmúlt években, de szinte mindegyiknek csak az első pár oldaláig jutottam, mert semelyik sem kötött le annyira.
Filmek közül a thrillereket, horrorokat szeretem leginkább, de sajna nem igazán ismerek ilyeneket könyvben. Stephen King könyvei közül beleolvastam párba, de nem nagyon jöttek be, már csak azért sem, mert minden könyvéből csináltak már minimum egy eredeti filmet meg 2 remake-et és már szinte mindegyik sztoriját kívülről tudom. Ezen kívül elkezdtem még olvasni Lovecraft műveket is, de ahhoz meg túl hülye vagyok és olyan bonyolult nyelvezeten vannak írva (legalábbis számomra), hogy vagy 8-szor el kell olvasnom egy mondatot, mire felfogom, miről van szó...Szóval inkább hagyjuk.
Szóval ismertek thriller, vagy inkább horror témájú könyveket, amik nem annyira ismertek (azaz nem valószínű, hogy ismerem már a sztorijukat) és egy idióta is megérti őket?
Nézz szét itt:
Nem tudom megmondani, hogy kinek könnyebb a nyelvezete, mert Lovecraft nekem már 15 évesen is könnyű olvasmány volt. :D
Meg az Alien könyveket is ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!