Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az a "midnight sun"?

Mi az a "midnight sun"?

Figyelt kérdés
Én és a nővérem elolvastuk a Twilight-ot, a New Moon-t,az Eclipse-t .És a Breaking Dawn (elolvastuk)és szerintünk az az utolsó rész.találtam a neten valami "midnight sun " nevű elvileg egy könyvet de nem toom hogy jön hozzá a Breaking Dawn után.Ez egy teljes könyv ilyen továbbfejlesztés ?Aki olvasta az lécci irjon vissza .Köszi L/14
2010. júl. 3. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:

A midnight sun ugyanaz mint a twilight, csak ez Edward szemszögéből van megírva és nem a Belláéból. 12 fejezet van belőle, és még nem lehet tudni, hogy az írónő befejezi e valaha.

Személy szerint nekem jobban tetszik mint a twilight.

2010. júl. 3. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, az amit az első válaszoló írt. Annyival egészíteném még ki, hogy az írónő egy ideig nem fogja befejezni, mert valaki feltette az internetre félkészen, nagyon begurult és az egésztől elment a kedve. Mondta, hogy évek múlva talán ha lecsillapodik akkor "lehet" hogy befejezi. Nekem is jobban tetszik Edward szemszögéből.
2010. júl. 3. 12:44
 3/7 A kérdező kommentje:
köszii
2010. júl. 3. 13:05
 4/7 A kérdező kommentje:
és nagyon befejezetlen? mert akkor lehet nem kezdek neki ha csalódás lesz h mien befejezetlen
2010. júl. 3. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát eléggé. 12 fejezet. még a twilight fele sincs meg. Azt hiszem odáig van megírva amikor Edward elhívja Seattle-be Bellát, és arra készülnek. Bella sokmindent kérdez a fiutól, és Edward azt mondja, "holnap az én köröm jön", vagy valami ilyesmi.

De szerintem megéri addig is elolvasni, mert sok minden kiderül már így is belőle. Pl. az is, hogy hol volt Edward suli helyett az első héten amikor Bella megérkezett forksba:)

2010. júl. 3. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon teccik a midnight sun, kár ,h nincs még befejezve :(

am az is iderül,h mi lesz Bella támadóival :P

2010. júl. 3. 19:50
 7/7 anonim válasza:

én épp olvasom a midnight sun befejezését, egy magyar írótól, beninától. van annyira jó, mint srephenie meyer, fantasztikusan fogalmaz. most adja ki a könyvét majd a könyvmolyképző.

[link]

2010. júl. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!