Mi az a "midnight sun"?
A midnight sun ugyanaz mint a twilight, csak ez Edward szemszögéből van megírva és nem a Belláéból. 12 fejezet van belőle, és még nem lehet tudni, hogy az írónő befejezi e valaha.
Személy szerint nekem jobban tetszik mint a twilight.
Hát eléggé. 12 fejezet. még a twilight fele sincs meg. Azt hiszem odáig van megírva amikor Edward elhívja Seattle-be Bellát, és arra készülnek. Bella sokmindent kérdez a fiutól, és Edward azt mondja, "holnap az én köröm jön", vagy valami ilyesmi.
De szerintem megéri addig is elolvasni, mert sok minden kiderül már így is belőle. Pl. az is, hogy hol volt Edward suli helyett az első héten amikor Bella megérkezett forksba:)
Nekem is nagyon teccik a midnight sun, kár ,h nincs még befejezve :(
am az is iderül,h mi lesz Bella támadóival :P
én épp olvasom a midnight sun befejezését, egy magyar írótól, beninától. van annyira jó, mint srephenie meyer, fantasztikusan fogalmaz. most adja ki a könyvét majd a könyvmolyképző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!