Ki melyik Stephen King könyvet/novellát tartja a legjobbnak?
Figyelt kérdés
Esetleg rövid indoklással, ha gondoljátok:) Nekem a kedvencem a Ragyogás, egyrészt, mert azt olvastam először, valamint amikor később újraolvastam, nagyon tetszett, ahogy leírja az alkoholista gondolatokat (szinte magamra ismertem :D)2019. márc. 9. 12:55
1/5 anonim válasza:
AZ
Duma Key (ez nagyon hasonló az AZhoz)
Még olvastam tőle párat, de azok nem voltak túl jók, egyesek kifejezetten untattak.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Holtsáv a kedvencem. Tetszik benne a nyomozós rész és a főszereplő élettörténete + Nixon (ő nem tetszik, csak fontos a történet miatt)
3/5 qborka válasza:
Holtsáv, Tortúra
Mr.Mercedest olvastam az újabbak közül. Végülis tetszett az is.
5/5 anonim válasza:
Nekem az összes könyve,amit olvastam, tetszett,de a kedvencem a Tom Gordon,segíts és a Sárkány szeme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!