Időfutár! Most olvastam ki a 3. részét és egy valamit nem értek! Metzler szerelmes Hannába?
Figyelt kérdés
SPOILER!!Azt értem hogy Metzler talákta ki a próba menetét,hogy kiderüljön Hanna a nagymester,de attol még szerelemes volt Hannába vagy az is csak színészkedés volt,a próba része?Tudom nem ez a leglényegesebb dolog a könyvben.2019. márc. 6. 14:39
1/3 anonim válasza:
A 4.rész elején kiderül hogy igazából is szerelmes volt Hannába
2/3 anonim válasza:
Igazából szerelmes volt belé, de idővel észrevette, hogy Hanna nem őt (hanem Benedictet) szereti, és mivel szerette, azt akarta, hogy boldog legyen, de tudta, hogy vele nem lehet az.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!