Egy kérdés feltevése előtt nem árt kicsit ráhangolódni a dologra. Például jó lenne a könyv címét pontosítani, amiről többet szeretnél tudni: "Tizenhárom okom volt"
Sajnos még nem tudok róla megalapozott véleményt írni, mivel nem olvastam. Ennek ellenére megelőlegezem neki a bizalmat. Már megvan, csak időt kell szakítanom rá, hogy elolvassam. Nagyon sokan dicsérték és ajánlották, olyanok is, akik ismerik az ízlésemet, tehát valószínűleg tetszeni fog.
2011. máj. 4. 11:27
6/12 anonim válasza:
engem nagyon megrendített, a végén sírtam rendesen, nagyon reálisan mutatja be ezt a korosztályt... elején még egyáltalán nem szimpatikus a főszereplő csaj (az, aki megöli magát) a végére meg már úgy sajnálod, hogy fúúú... mindenképp olvassátok el!
2011. máj. 4. 14:57
7/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett,és utána rájöttem,hogy nincs is olyan rossz életem,mint ahogy gondoltam :)
2011. máj. 4. 16:33
8/12 anonim válasza:
Valóban az a címe, hogy Tizenhárom okom volt
Én olvastam és nagyon tetszett... :) Egy lányról szól, aki öngyilkos lesz. És ez bármikor megtörténhet a való életben is...
2011. máj. 4. 18:30
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
2011. máj. 4. 19:58
10/12 anonim válasza:
hát mondjuk azért kb semmi baj nem volt a csaj életével... úristen jó segge van stb
mondjuk lehet h ha szép életem lenne n is sajnáltam volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!