Tudtok ajánlani elgondolkodtató könyveket?
1.témamör: Dan Brown:Az eredet
Az első és a második téma kombinációja lehet Rácz Stefán Tibor: Az élni akarok
Lisa de Jong: When it rains
Nem vagyok fantasy rajongó, de ez a két trilógia a kedvencem: Pokoli szerkezetek, Tüskék és rózsák udvara (van bennük szerelem)
Elgondolkodtató könyvek:
- Paul Young: Viskó - még én sem olvastam, de azt mondják, nagyon jó, és elgondolkodtató
- Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó - ez lányregény, és szintén elgondolkodtató, az első kategóriába sorolnám. Én sírtam ezen a könyvön, és vagy egy hétig sokkban voltam utána.
- Exupéry: A kis herceg - <3
- Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót! - engem elgondolkodtatott és nagyon érdekes volt. Mindenképpen ajánlom elolvasni.
-Ruty Sepetys: Árnyalatnyi remény, Tengerbe veszett könyvek
- Biblia: ebben minden kérdésedre választ találsz, és nem csak lehet, hanem kell is rajta elmélkedni ;)
Szórakoztató lányregények:
- A párválasztó trilógia: szerelmi háromszög, hercegnők, herceg, klisé sztori élvezhetően kivitelezve. :) Egyik kedvencem.
- Száz évvel utánad: az eleje kicsit vontatottnak tűnhet, de aztán belelendül a sztori. Nekem nagyon tetszett.
- Szirmay Ágnes: Szappanopera 1,2: nekem nagyon bejött. :D
- Julianne Donaldson: Edenbrook, Blackmoore - nagyon szépen ábrázolják a szerelmet. Érdemes őket elolvasni.
- Deborah Lytton: Csend
- Kerstin Gier könyvek - ezekben is van szerelem, de nem azokon van a hagsúly
Bónusz:
William Goldman: A herceg menyasszonya - ez a könyv zseniális! Miért nem ilyet adnak kötelező olvasmánynak?
Marie-Aude Murail: Oh,boy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!