Életrajzi könyvet tudtok ajánlani?
Sziaszztok. Szeretek életrajzi könyveket olvasni, ami igaz történet és a tartalma arról szól, hogy valaki a mélyből indult hátrányos helyzettel és feltalálta magát,
illetve az olyan kaland sztorikat ami pl agglegénységről szól, vagy nem egy hétköznapi életet élő emberről. Tudnátok ilyen könyveket ajálni? Üv
- Az üvegpalota ( [link] Egyik kedvenc könyvem. :) Nemrég készült belőle film is, nem akarom megnézni, nemhogy csalódnék.
- Egy gésa emlékiratai ( [link]
- Száz évvel utánad ( [link] - ez fikció és romantikus, de leveleken keresztül mutatja be egy ember életét. Nekem nagyon tetszett.
Kiváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznek még, mert engem is érdekelnek az ilyen könyvek. :)
Fekete István: Kittenberger Kálmán élete
Az író jó barátja, Kittenberber Kálmán életét mutatja be saját emlékei, fennmaradt naplórészletek, levelek, és mások visszaemlékezéseinek felhasználásával. Nagyon érdekes könyv, érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!