Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Twilight...

Mi a véleményetek a Twilight könyvekről?

Figyelt kérdés
Ha igen, meg tudnád fogalmazni, miért?
2010. jún. 30. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem egy rakás sz@r

már bocs...

2010. jún. 30. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Az írónőt keresztre kellene feszítené azért, mert ellopkodta, más nála sokkal tehetségesebb írók műveinek részleteit és ebből gazdagodott meg. Sajnálom azokat akik szerint ez irodalom...
2010. jún. 30. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy hónapja fertőződtem meg vele,egy barátnőm addig unszolt,amíg el nem olvastam,azóta a rabja vagyok:)

Életemben (nem vagyok már tini) már rengeteg könyvet olvastam,de ilyet még nem.

Szerintem legbelül mindenki ilyen szerelemre vágyik,ami olyan erős,hogy nem tudsz szabadulni,és örökké tart,

ezért olyan sikeresek a könyvek

Engem az sem érdekel,hogy esetleg lopott anyagból dolgozott Stephenie Meyer,olvastam a Vámpírnaplók első 2 részét is,de a közelébe sem ér.Sőt!!!

2010. júl. 1. 07:54
 4/13 anonim válasza:
Sztem is egy rakás sz@r csak én nem kérek bocsánatot xD
2010. júl. 1. 07:58
 5/13 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó könyv. Bár még csak az elsőt sikerült elolvasnom.

Szerelemről, kitartásról és fiatalságról szól.

Valaki vagy szereti vagy utálja, köztes megoldás nincs.

Én nagyon szeretem!

2010. júl. 1. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hívnám könyvnek... inkább sok betű egymás mellett ,szép borítóval, nagy marketing kampánnyal.
2010. júl. 1. 14:59
 7/13 A kérdező kommentje:
14:22-es! Az ide érkező válaszok is azt bizonyítják, h tényleg nincs köztes.
2010. júl. 1. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nemtúl eredeti, viszont elismerésem a kiadónak. Sikerült rávenniük több milló tinit, egy elolvassanak egy többszáz oldalas, középszerű, csöpögős, romantikus regényt. A vámpíros téma pedig már elég unalmas.
2010. júl. 1. 22:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Imáádom.Alig pár nap alatt olvastam ki a négyet(+a félbe maradt 5.et)

Az érzelmek miatt imádtam/imádom még most is már egy éve olvastam...Sokat sirtam rajta de épp ezt imádtam benne a New moon a kedvencem:)

18/L

2010. júl. 2. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem marha nagy baromság, nem tudom, hogy mit esznek a korombeliek rajta. Inkább olvasnának normális vámpírokról szóló könyvet, nem pedig vegetáló, vérszívónak nem nevezhető alakokról. Ja, vagy az már túl erős lenne nekik, de így megmarad bennük az " ó, majd egyszer értem is eljön az én csillogó bőrű vámpír lovagom" effektus.
2010. júl. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!