Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktál csak úgy szórakozásból...

Szoktál csak úgy szórakozásból olvasni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Szórakozàsból olvasok. Napi egy óràt legalàbb, hogy mindenre legyen időm amit szeretek.

Szerencsére rég túl vagyok azon hogy kötelezőkkel kelljen szenvednem. Utàltam őket nagyon. A legtöbbet el se olvastam, nem érdekeltek. Azt olvasok amit magam vàlasztok sajàt ízlésvilàg alapjàn.:)

2019. jan. 25. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Időnként olyan érzésem van, hogy mást se csinálok... :) Inkább a neten mindenfélét (a gyk-t is beleértve). De sokkal több szépirodalmat kéne, az biztos. Csak manapság már bármit kiadnak, ha valaki megfizeti, úgyhogy nem könnyű eldönteni, hogy mi az, amire érdemes időt szánni és mi az, ami csak időpocsékolás...

Adjatok azért esélyt a kötelezőknek is, nagyon sok jó van köztük! ;-) (Csak persze nem biztos, hogy jókor talál rátok...)

2019. jan. 31. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!