Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King A Hosszú Menetelé...

Stephen King A Hosszú Menetelés c. könyv végén szerintetek mi lett Garraty sorsa?

Figyelt kérdés
A napokban olvastam el a könyvet, és alapvetően sok karakterrel kapcsolatban maradt bennem kérdőjel, de a legnagyobb Rayjel kapcsolatos. Érdekelne azok véleménye, benyomásai, akik olvasták ezt az SK könyvet. Köszi!

2019. jan. 22. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak remélem, hogy nem csavarodott be teljesen... Bár Kinget ismerve, sajnos az a valószínűbb. :I
2019. jan. 25. 18:17
 2/2 doci125 válasza:

Én is pont ezen gondolkodtam egy ideje. Ugye Stebbins meghal és Garraty egyedül marad.Aztán feltűnik a tábornok. Most az egyik ismerősöm aki elolvasta akönyv végét csak, hogy tanácsot adhasson nekem azt mondta, hogy szerinte a tábornok az csak Garraty ugye már nem teljesen épp eszű. Viszont én aki olvasott pár Stephen King könyvet úgy gondolom, hogy Garraty meghal. Mármint olyan fura az egész. Azt mondja, hogy ránehezedik a vállára egy kéz és sikerül elhesegetnie. Szüval lehet, hogy az a tábornok keze és Garraty tovább sétál anélkül, hogy megállna. Mert a sötétalak a halál hívja őt. És lehet, hogy eközben Garraty összeesik és mi már csak a gondolatait olvassuk. És van elég ereje, hogy futásnak eredjen.

Lehet, hogy túlságosan drasztikus vagyok de nagyon meghatott ez a könyv és ezért nem hagy nyugodni engem sem ez a kérdés

2019. jún. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!