Stephen King A Hosszú Menetelés c. könyv végén szerintetek mi lett Garraty sorsa?
Én is pont ezen gondolkodtam egy ideje. Ugye Stebbins meghal és Garraty egyedül marad.Aztán feltűnik a tábornok. Most az egyik ismerősöm aki elolvasta akönyv végét csak, hogy tanácsot adhasson nekem azt mondta, hogy szerinte a tábornok az csak Garraty ugye már nem teljesen épp eszű. Viszont én aki olvasott pár Stephen King könyvet úgy gondolom, hogy Garraty meghal. Mármint olyan fura az egész. Azt mondja, hogy ránehezedik a vállára egy kéz és sikerül elhesegetnie. Szüval lehet, hogy az a tábornok keze és Garraty tovább sétál anélkül, hogy megállna. Mert a sötétalak a halál hívja őt. És lehet, hogy eközben Garraty összeesik és mi már csak a gondolatait olvassuk. És van elég ereje, hogy futásnak eredjen.
Lehet, hogy túlságosan drasztikus vagyok de nagyon meghatott ez a könyv és ezért nem hagy nyugodni engem sem ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!