Mennyire zavar a könyvtári/használt könyvek (lapszélének) állapota?
Hiába mosnak kezet (vagy nem mosnak) olvasás előtt az olvasók, a bőrükön lévő zsírréteg rákerül a lapokra, és egy idő után elszíneződést okoz. (Persze ez nagyban függ a lapok összetételétől/színétől is.)
Gyűrődések, szamárfülek, beleírások, aláhúzások?
Ez zavar téged, nem zavar, örülsz neki (mert azt jelzi, hogy már sokszor olvasták a könyvet), nem tetszik, de elviseled?
Gondolom te is olyasvalaki vagy, aki kezetmos olvasás előtt, csak félig nyitja ki a könyvet nehogy megtörjön a sarka, színek szerint rendezi el a polcon...
Engem személy szerint a szöveg érdekel, ami a könyvben van. Alá van valami húzva, na és.
Ha el van színeződve, kicsit visltes a borító, az nem zavar, ha saláta és bele van firkálva aláhúzva, az igen. Engem például a kiadás sem érdekel, vagy, hogy gyűrött, törött gerincű, ha olvasható.
Ajándékba szánt könyveknél zavar az esetleg gyári hiba vagy szállítási sérülés, saját magamnak mentettem már szakadó esőben is könyvet kuka mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!