Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter kontra Twilight?

Harry Potter kontra Twilight?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagy HP rajongó vagyok, kívülről fújom az összes könyvet, filmet... aztán betört a Twilight! Imádom ezt is, a könyveket, filmeket is, de aztán belegondoltam, hogy most ettől a vámpír-mizériától eléggé elfelejtették az emberek a HP-t! Nem foglalkoznak már vele annyit, a rajongók is elfordulnak a Twilight felé inkább... ti nem érzitek így?
2010. jún. 29. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

a twilight a vámpírsztorik legalja, egy merő nyáltenger az egész.

a HP minőségi könyvsorozat, ami egész biztosan kiállja majd az idő próbáját. :D

2011. ápr. 9. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó nagyon jól mondja: "A vámpír storik legalja".
2011. ápr. 28. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

HP

RON<3

2011. júl. 1. 01:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

a twilight tök nevetséges -.- csillognak a vámpírok, ez gáz. nem isznak vért? ez meg már sablon, mikor ittak utoljára a vámprírok vért?

1. részt láttam filmben, a baseballos jelenet után kb 10 en védik a rbncot a gonosz vámpirokból meg van vagy 3 és beszarnak, ez erőltetett nagyon, szánalmas

2011. júl. 17. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
és ne gyertek azzal hogy a könyv jobb mert a film a rossz mert mint leírtam nem a film miatt akadtam ki, hanem a képtelen ötletein és a történetén!!!
2011. júl. 17. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:

5:2 velem együtt

A Twilight se volt rossz, bár a negyedik könyv már kicsit túlzás volt számomra.

2011. júl. 24. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Harry Potter sokkal jobb... ahogyan már előttem is leírták, a Twilight merő nyáltenger, én is így gondolom. számomra erőltetett a sztori, hogy ezer évig gondolkoznak hogy szeressék-e egymást, meg hogy most pontosan kit is szeretnek... és amiatt meg, hogy a jók közül senki meg sem hal, teljesen mű az egész. legalább az utolsó részben!... de nem.

a HP-nek megvan az a hangulata hogy a való életre ismerhetünk benne más formában, míg a Twilight egy csodás világ kedves és csillogó vámpírokról, meg néha egy-két rosszabbról is, de őket könnyűszerrel legyőzik... ugyan már!

2011. aug. 17. 17:27
 18/19 Mi a manó? válasza:
100%

Mindenféleképpen HARRY POTTER!!!!

Az első hozzászólónak abban igaza van, hogy mindig van valami, amiért épp aktuálisan rajongani lehet, de ahogy a Star Wars is (mint említett példa), maradandó emlék marad! Amit a most felnövő generáció sajnálni fog, hogy nem vehettek részt ebben a fantasztikus utazásban, amit nekünk az elmúlt 10 év jelentett. Évről évre várni az új bemutatót... hmmm, nagy élmény volt!! :))

Mindemellett a Twilight-nál nem érzem azt a hatalmas őrületet, ami itt vonzza a tömegeket, az egy szerencsésen(?) kiválasztott kis tinibálvány. Ha egész film alatt csak búbánatosan bámulna a kamerába, akkor is odáig lennének. Várjunk csak... hiszen pont ezt csinálja!! XD

Szóval úgy vélem a HP maradandóbb élmény, emlék, és még jobban is van kivitelezve!! :)

2011. aug. 18. 20:13
 19/19 anonim válasza:
100%
egyértelműen HP. sokkal árnyaltabb, mindkét nem számára vonzó lehet, a twilight inkább csajos és abból is az a csöpögős fajta.
2011. aug. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!