Harry Potter kontra Twilight?
a twilight a vámpírsztorik legalja, egy merő nyáltenger az egész.
a HP minőségi könyvsorozat, ami egész biztosan kiállja majd az idő próbáját. :D
a twilight tök nevetséges -.- csillognak a vámpírok, ez gáz. nem isznak vért? ez meg már sablon, mikor ittak utoljára a vámprírok vért?
1. részt láttam filmben, a baseballos jelenet után kb 10 en védik a rbncot a gonosz vámpirokból meg van vagy 3 és beszarnak, ez erőltetett nagyon, szánalmas
5:2 velem együtt
A Twilight se volt rossz, bár a negyedik könyv már kicsit túlzás volt számomra.
Szerintem a Harry Potter sokkal jobb... ahogyan már előttem is leírták, a Twilight merő nyáltenger, én is így gondolom. számomra erőltetett a sztori, hogy ezer évig gondolkoznak hogy szeressék-e egymást, meg hogy most pontosan kit is szeretnek... és amiatt meg, hogy a jók közül senki meg sem hal, teljesen mű az egész. legalább az utolsó részben!... de nem.
a HP-nek megvan az a hangulata hogy a való életre ismerhetünk benne más formában, míg a Twilight egy csodás világ kedves és csillogó vámpírokról, meg néha egy-két rosszabbról is, de őket könnyűszerrel legyőzik... ugyan már!
Mindenféleképpen HARRY POTTER!!!!
Az első hozzászólónak abban igaza van, hogy mindig van valami, amiért épp aktuálisan rajongani lehet, de ahogy a Star Wars is (mint említett példa), maradandó emlék marad! Amit a most felnövő generáció sajnálni fog, hogy nem vehettek részt ebben a fantasztikus utazásban, amit nekünk az elmúlt 10 év jelentett. Évről évre várni az új bemutatót... hmmm, nagy élmény volt!! :))
Mindemellett a Twilight-nál nem érzem azt a hatalmas őrületet, ami itt vonzza a tömegeket, az egy szerencsésen(?) kiválasztott kis tinibálvány. Ha egész film alatt csak búbánatosan bámulna a kamerába, akkor is odáig lennének. Várjunk csak... hiszen pont ezt csinálja!! XD
Szóval úgy vélem a HP maradandóbb élmény, emlék, és még jobban is van kivitelezve!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!