Leiner Laura vajon mennyi könyvet olvasott el azok közül, amiket Reni elolvasott az SzJG- sorozat során?
Erre a kérdésre Leiner Laura az egyik könyvében (Kalauz) már válaszolt:
A SOROZATBAN EMLÍTETT KÖNYVEKET OLVASTAD? MEGEGYEZIK AZ ÍZLÉSED RENIÉVEL?
- AZ SZJG-BEN EMLÍTETT KÖNYVEK KÖZÜL A LEGTÖBBET OLVASTAM, AZONBAN NEM FELTÉTLENÜL EGYEZIK MEG AZ ÍZLÉSEM RENIÉVEL.
Hát... Nem tudom, nem hinném. Talán párat olvasott, de nem mindet. Bár L.L. már nem ír annyira nyögvenyelősen, mint az SzJG idején (rémes volt olvasni, az egész egy pokol volt, kínszenvedés, egyszerűen a semmit leírta egy könyvön keresztül), de azt hiszem már megrekedt.
Nem tud A pontból a B-re kilyukadni értelmesen, egyszerűen ugyan azokat a köröket futja le, folyamatosan ismétli önmagát, a karaktereknek mintha lelke sem lenne, minden szereplő gondolata és lelke ugyan az.
Bár fájdalmas kimondani, de Laura nem tud írni. Ez inkább egy "gimisen írtam valamit" kategória nálad. Nincsenek jók és rosszak, eltérő személyiségek, gondolatok. Nincs karakterfejlődés, a történet nem vezet sehová.
Igazából az összes könyvét meg lehet fogalmazni egy mondatban.
A szerencsétlen lány beleszeret a menő fiúba, és hosszú szenvedések után kiderül, hogy a fiú is végig szerette a lányt, így összejönnek. Vége. Gyakorlatilag minden könyve erről szól egy csomó drámával, ami abszurd.
Unalmas, sablonos, klisés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!