Hol tudnék angol nyelvű könyvet rendelni Magyarországon?
Amazonon rákerestem, íme:
(Nem tudom, Magyarországra mennyire szállítanak, én még nem próbáltam. De ismerek olyanokat, akik már rendeltek az oldalról valami mást, nekik rendben megérkezett a cucc...)
Ja, ilyenekkel, több cím mellett:
This title is not currently available for purchase in your country/region.
Amúgy természetesen nincs baj az Amazonnal, bár az évek során minden egyes rendelésnél felhúztam a szemöldökömet, hogy bek*ták a postaládába vagy letámasztották az ajtó mellé (hát, ez az ajtó az időnként esős külvilágra nyílik, mellette a szomszéd ajtajával).
Az egyedi rendelés kellemetlensége a postázás díja, és azért elég furi, mikor szeretnél egy 50 éve megjelent használt könyvet a kezedben tartani, és a 3 dolláros vételár mellé azt kínálja, hogy vagy 10 dollárért négy hónapon belül, vagy 50 dollárért egy héten belül. :D
Azért tán jobb megoldás a magyarországi nagy könyvesbolthálózatok honlapján megnézni (emailben megkérdezni) a lehetőségeket, elképzelhető, hogy ezek szabott átlagárakkal dolgoznak. Könyvesbolthálózatok már a múlt század hatvanas éveiben is foglalkoztak ilyenekkel, csak akkor nem a Gyakorin jártak utána az emberek a lehetőségeknek, hanem bementek a könyvesboltba, oszt megkérdezték. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!