Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a könyves bolt...

Melyik az a könyves bolt amelyik honlapjáról rendelve kedvezményes a vásárlás?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Librinél van 5%-os kedvezmény ha neten rendelsz.
2019. jan. 2. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A bookline-on is mindig van valamilyen akció.
2019. jan. 2. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Netes vasarlasnál mindenhol van valamilyen kedvezmény. Nezd meg több helyen, mert eltérőek a kedvezmények! 5 %-al csak akkor rendelek, ha nem kapható máshol! A könyvkiadó oldalán is megnezheted, habár az sem tuti, rendeltem már úgy, hogy mashol olcsóbb volt! Ezen felül nezd meg a többi feltételt /teljesítési idő, hazhozszállítási díj, személyes átvételi lehetőség/, ezek is fontosak a valasztasnál. Ha még nem jelent meg a könyv, előjegyzéssel még magasabb a kedvezmény, meg aztán vannak az akciók is.
2019. jan. 2. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A legtöbbet a book24 adja alap 20 vagy 24% és minden évben van egy egész évre szóló 30%-os kuponuk is.
2019. jan. 2. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Líra törzsvásárlói programját szeretem legjobban. Ott a legmagasabb kategóriában +7% kedvezményt kapsz, így általában 27%-os kedvezmények jönnek ki végeredményként. És mivel boltban veszem át, nincs szállítási költség.

Továbbá jó még a könyvtündér is, mivel ott minden könyvre alapból van 25% kedvezmény (erre jönnek még az akciók).Egy probléma van csak, hogy (azt hiszem) 8000 ft felett ingyenes csak a kiszállítás.

2019. jan. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!