Olvastatok Jennifer Blake könyvet? Tetszett? Melyik a kedvencetek?
Szerelem Délen, Kísértő, Becsület, Ámor nyila, A vágy fogságában, Tiltott vágyak-Vallomás holdfényben, Gyengéd árulás, Éjféli valcer, Vihar és ragyogás, Királyi csábítás, Édenkert, Az árva...
ezek a kedvencek (van ami több címmel jelent meg)
Elősző válaszoló elhiszem, hogy a barátnődnek JB a kedvenc írója, nekem is, megéri elolvasnod, garantált a jó szórakozás.
Igen tudok linket, de azt hiszem regisztrálni kell, hogy lásd a csatolt fájlokat, de nem biztos.
És nekem is azok a leginkább tetsző könyvek amiket az előző válaszoló írt, de tényleg, nagyon durva :)
Gyengéd árulás (nagyon jó, ajánlom): *****
Démoni szenvedély/Kísértő; Az éden illata/Édenkert (mindkét könyv nagyon jó): *****
A vágy fogságában I.-II. (ez is szuper): *****
Párbajhős (ezt most kezdtem olvasni): *****
A kalóz: *****
Mara: *****
Karnevál/Tigrisnő: *****
Az özvegy/Füst és szerelem (van ami két kiadásban, két címmel jelent meg, de ugyanaz a könyv): *****
ismertetők a könyvekről:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Na, de azért én is felsorolom a kedvenceimet:
A vágy fogságában I.-II. (1840-es, 50-es évek kb., Louisiana, New Orleans)
Ámor nyila (19. század, Louisiana)
Az éden illata/Édenkert (1802, Saint-Dominque, New Orleans)
Becsület (1840, New Orleans)
Démoni szenvedély/Kísértő (1840-es, 50-es évek kb., Louisiana, New Orleans)
Éjféli valcer (1840-es, 50-es évek kb., Louisiana)
Gyengéd árulás (1850-52, Natchez, New Orleans, Louisiana)
Királyi csábítás (19. század eleje, Louisiana)
Szerelem Délen (1870, Louisiana)
Tiltott vágyak - Vallomás holdfényben [első és második kötet] (1862, New Orleans, Louisiana, Nassau)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!