Líra, Libri vagy Alexandra és miért?
Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 07:39
1/9 anonim válasza:
Amelyik olcsóbb, vagy ahol egyáltalán lehet kapni a könyvet.
Egyébként nekem mindegy!
2/9 anonim válasza:
Alexandra egyáltalán létezik még?
3/9 A kérdező kommentje:
Tudtommal még egy két helyen van Alexandra
2018. dec. 17. 22:19
4/9 anonim válasza:
Van Alexandra, bolt meg honlap is. Persze csak a neve az, a Könyvmolyképző vette át, sok saját könyvüket forgalmazzák ott.
5/9 anonim válasza:
Libri a választék , Líra az árak miatt. Alexandrába nem járok.
6/9 anonim válasza:
Libri. Szinte minden plázába van és kedvesek az eladók. Volt már, hogy személyesen kerestem x könyvet, nem találtam és megrendelték nekem.
7/9 anonim válasza:
Libribe bemesz, megnezed mi kell es berendeled online masnapi szallitassal 20%-kal olcsobban. Az alexandraba a neve miatt se mennek be, mert kb a partnerrek ki nem fizetese es az adocsalal volt a fo profiljuk, a konyv masodlagos volt :)
8/9 anonim válasza:
Én ezek közül a Libribe járok / onnan vásárlok könyvet. Ez van számomra legelérhetőbb helyen és jó akcióik vannak.
9/9 VikATanacsTalan válasza:
Libri, mert 5 percre van a munkahelyemtől, neten megrendelt könyvek 1 nap alatt megérkeztek, és Erzsébet kártyával is lehet fizetni (most még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!