Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Meg Cabot: Jinx, olvastátok?...

Meg Cabot: Jinx, olvastátok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretem Meg Cabotot, és azt hittem a mediátoros sorozatát semmi sem tudja verni, de mikor elolvastam a Jinxt... eszméletlenül tetszett!! Valami úgy megragadott benne, hogy már negyedjére olvasom, de még mindig izgis, pedig nem valami hosszú könyv... Ti is így vagytok vele? Lécci, aki olvasta, írjon!!
2010. jún. 27. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából úgy vagyok vele, hogy Meg Cabotnak még nem volt olyan könyve, ami ne nyűgözött volna le.

Annyira életszerű, amit ír, és úgy bele tudom magam képzelni a szituációiba, hogy hihetetlen.

A Jinx pedig tényleg egy eszméletlenül jó könyv, sajnáltam, hogy olyan rövid :] És a vége....húh. Annyira jól kitalálta, hogy az nonszensz.

Persze ez csak az én véleményem. :]

L/17

2010. jún. 28. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiúként is élvezetes volt, olyannyira, hogy miután visszaadtam annak, aki kölcsönadta, én is megvettem. : )
2010. júl. 11. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Imádtam,kár hogy 5 óra alatt kiolvastam :(
2010. nov. 17. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
csak az az egy része van?
2010. dec. 28. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én imádtam és a Cabot könyvek közül ez az egyik kedvencem :)Szerintema locsifecsi királynő is baromi jó:)
2012. aug. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!