Vélemények? Milyen "tapasztalataitok" vannak ezekkel a könyvekkel/sorozatokkal?
Szóval ezekről kéne vélemény:
Klikk
Bad girl
Beach girl
Hot Girl
Köszi!
én csak a gossip gilrt (bad girl sorozatbeli változata)szoktam nézni. nagyon megtetszett. másfél hét alatt megnéztem két és fél évadát :D és akkor utolértem sajnos a rendes megjelenését :S:S de tényleg nagyon imádom, meg mindig is new yorkba akartam eljutni, szóval ez külön pluszpont nálam :D ja és érdemes nézni, hogy dan humphryból milyen jó pasi lesz :P nate archibaldról már ne is beszéljünk :D
a könyv változatát még nem olvastam, mert sosincs időm rá :S de tervezem még a nyáron :D
a másik két girlöst nem ismeren, de gondolom azok is ilyen tipusúak lehetnek.
a klikkről nem hallottam még. csak egy ilyen című filmet láttam pont tegnap lehet, hogy összefügg. arról szól, hogy egy átlagos helyzetű csaj bekerül a enők közé. és túl hülye ahhoz, hogy normális barátnőket szerezzen ezért folytona menőkkel akar lógni, akik viszont kiutálják. egész jó volt, csak kár, hogy 14 évesek voltak benne. jobban szeretem ha 17-18 évesekről szól.
na én ennyit tudtam hozzáfűzni a dolgokhoz xD tudom nem sok. amúgy miért kérdezed?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!