Könyörgök írnátok jó könyveket?
Figyelt kérdés
Fantasyt vagy a magikust nagyon szeretem . Vagy meg a romantikus eotikus konbinalva a homorral . Ott van az uvegtron , tuskek es roszak udvara , megtört herceg , obszidián, fekete tőr testvériség, lelektarsak stb... léccí... nagyon szeretnék olvasni már egy jó könyvet2018. nov. 23. 18:52
1/5 anonim válasza:
Dianne Duvall halhatatlan őrzők
Lara Adrian Halhatatlanok
Illetve Christine Feehan Kárpátok vámpirjai,
Richelle Mead:Georgina Kincaid(A szukkubusz dala)
Lauren K Hamilton:Anita Blake vámpir és Mary Gentry sorozata....
Én most olvasom Louise O'Neill - Örökké a tiéd,egy olyan világba játszodik ahol az 'évákat' azaz a nőket mesterségesen hozzák létre,"tervezik" őket,16 évesen férjek/szeretők/apácákká válnak...
2/5 anonim válasza:
Sajnálom, nem tudok könyvet írni.
3/5 anonim válasza:
Vágyakra hangolva.
Fixed sorozat - szex, romantika és humor.
5/5 anonim válasza:
A tűz és jég dala sorozat, ismertebb nevén a Trónok harca.
Van ott minden. Fantasy, mágia, szex (és erőszak), ármánykodás... szerintem itt-ott van benne humor is, de nem igazán erre van kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!