Saját könyvek, hogy vágjak bele?
Hm szerintem kiadóval kéne beszélned, ha ki akarod adatni. Ha simán netre akarod felrakni, sok honlap van.
Viszont:
1. A kiadáshoz önerő is dukál, gondolom nem akarsz súlyos pénzeket fizetni azért, hogy megjelenjen a műved (úgy hogy nem biztos megtérül)
2. Ha netre rakod, esélyes hogy lophatják a sztorit, esetleg az egész történetet.
Egyébként olyan helyzetben vagyok, mint te. Egyedi, jó történetekből van elég (bár tudom van még mit javítani rajta, mert a egyik regényemnél még az ötödik átdolgozás után sem érzem teljesnek a sztorit) de önerőt nem tudnék felmutatni. Van 2500 Ft önerőm. És nem jár zsebpénz. (munkakereső vagyok épp) Netre néha-néha felrakok atom rossz minőségű írásokat (mármint amit annak ítélek, illetve ha fanfictionok) de a jobbakat tartogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!