Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki elmesélné nekem a...

Valaki elmesélné nekem a Breaking dawn végét?

Figyelt kérdés

onnantól kezdve hogy Bella mesél, Jacobos rész nem kell

és kérlek csak az írjon aki olvasta és szívesen elmondaná, hogy végződik és mi van benne

2010. jún. 25. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

de nem értem, miért nem jobb elolvasni... na mindegy.

szóval megszületik renesmee, a lányuk. sokkal gyorsabban fejlődik nővekszik mint az összes többi kisgyerek és félnek is, hogy max 16 évet lesz életben. az a képessége, hogy emlékeket tud mutatni. az ő emlékeit meg a saját emlékeidet is. jacob bevésődik renesmeebe. bár ez asszem pont ezzel végződött az ő része.

bella sokkal jobban tudja kontrolálni a vérszomját mint más újszülőtt vámpír. szóval renesmee közelébe is mehet simán.

aztán megtörténik a baj. az egyik alszkai csaj meglátja bellát, jacobot és renesmeet az erdőben sétálni. ami azért gáz mert bellának vörös volt a szeme, jacob vérfarkas, és renesmeere meg azt hiszi, hogy egy átváltoztatott kisgyerek. ami ugye elég nagy bűn a könyvben, mivel őket nem lehet kontrolálni. és renesmee miatt elrohan a volturihoz, és nem sikerül őt még azelőtt elkapni, hogy el lehessen magyarázni neki a dolgokat. a cullenék összehívnak egy csomó ismerős vámpírt és megmagyarázzák nekik a szitut és a volturi érkezésére már a vámpírhadsereggel várnak. de végülis azért, hogy a volturinak muszáj legyen meghallgatnia őket. közbe alice és jasper elmennek, azzal az indokkal, hogy ők nem akarják kockáztatni az életüket ha tényleg háború lesz.

megjön a volturi, és mind a 3an ott vannak, plusz még jane meg az ő hadseregük. a vérfarkasok is a cullenék segítségére sietnek. az erdőben van az egész. végül bella ereje is kiteljesedik, meg tudja védeni a körülöte állókat a mentális erőktől. renesmee megmutatja az addigi életét aronak, és ezzel bebizonyítja, hogy tényleg bella gyereke és nem úgy vltoztatták át. meg amőgy a szíve is dobog. a volturi még ez után is támadna, de szegény kicsi deutálom jane meg az alec semmit sem tud tenni. emiatt inkább mégis béke van és elhúz a volturi.

végül alice és jasper visszajön, kiderült, hogy mindigvégig olyan embereket kerestek mint renesmee. és csak aro miatt nem akarták elmondani. találtak is és elhozták őt. kiderült, hogy már legalább 100 éves és 18 éves kora körül hagyta abba a fejlődést. szóval renesmee nem fog meghallni.

ez nem olyan fontos, de kiderül, hogy bella le tudja venni azt a védelmezőt az agyáról és edward tud a gondolataiban olvasni :D:D

na kb ennyi. szóval hapy end :D

ha valami nem lenne világos csak írj. ja meg légyszi zöld kezet, mivel már kb fél órája ezt irom :)

2010. jún. 25. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd el,tényleg nagyon jó,és csak úgy tudod igazán megérteni.Eleinte én sem akartam elolvasni a Jacobos részt,de nagyon sok lényeges dolog van benne(például Bella egész terhessége,ami egy hónap,és ennek a résznek a végén születik meg Renesmee stb.).Komolyan olvasd el,megéri,az egyik legjobb könyv:)
2010. jún. 25. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:
nincs meg a könyv ezért:( amúgy köszi hogy írtál
2010. jún. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!