Ajánlanátok olyan romantikus könyvet ami vagy a férfi szemszögéből van írva, vagy váltogat a férfi és női szemszög között?
Most fejeztem be a Szabadság 50 árnyalatát (igen, én nem utálom, sőt, egész megkedveltem), és marhára tetszett a végén Christian szemszöge, ahogy kivételesen ő kommentálta a fejében az eseményeket. Szívesen olvastam volna többet is belőle.
Olyan történeteket keresek, amiben egy férfi-női kapcsolatot láthatunk a férfi kommentárjával (vagy mindkettejükével), ahol nem egy papucsférj a főszereplő, hanem egy tényleges karakternek érződik. Plusz pont, ha szarkasztikus vagy időnként csípős megjegyzèseket, kommentárokat tesz meg (vagy fejben, vagy ki is mondja).
Angol-magyar egyaránt jó.
Gondolom az 50 árnyalatokból egyértelmű, hogy nem zavar ha perverz, szexet tartalmaz.
A wattpados törtènetekre sem fintorgok.
Légszi olyat írjatok ami online elérhető, idén nevetségesen sokat költöttem könyvekre és ideje leállnom a költekezéssel. :)
Papírvárosok
John Green kötet , és a mezei péniszvicceken kívül nem tartalmaz perverzebb jeleneteket.
Férfiszemszögből van írva, és bár romantikus kötet nagyon el tud gondolkodtatni.
Köszi szépen az ajánlást!
Várok többet is, ha esetleg valaki tud még valamit! :)
Whitney G. : Alapos kétely
Vannak benne erotikus jelenetek is és váltogatja a szemszögeket.
Rachail Rippincott-Két lépés távolság
Maggie Stiefvater-A Skorpió Vágta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!