Keresek egy könyvet, melyik lehet ez?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt olvastam, nem sok dologra emlékszem, amire igen, az is elég homály. Egy new adult könyvről van szó, a főszereplő srác ha jól tudom a könyv szerint egy ismert személy. Van benne egy olyan jelenet, mikor a főszereplő csaj már javában együtt van a sráccal, és megkérdezi miért nem csókolta még meg, mivel már 2x lefeküdtek. A srác nem szereti, rossz tapasztalat miatt. Szerintem vagy egy előadó a srác, vagy valami befolyásos személy. a csaj pedig valami alkalmazott és így ismerkedtek meg. tudom, nem sok infó, de ha valakinek rémlik ez a kis pici információ alapján valaki adna valami tippet?2018. nov. 4. 16:33
1/2 anonim válasza:
Igaz nem olyan régi könyv, de nekem ez ugrik be arról amit írtál [link]
2/2 A kérdező kommentje:
én is egy stage dive könyvre tippeltem, csak én a második kötetre:) köszi szépen, újraolvasom, szerintem ez lesz az:))
2018. nov. 8. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!