Miben különbözik a Vörös pöttyös könyv az Aranypöttyös könyvtől?
az, hogy az egyik VÖRÖS pöttyös, a másik ARANY pöttyös.
nem tudom, észreveszed-e a különbséget a két szó jelentése között.
Vörös pöttyös könyvek: Témájuk a harc, a küzdelem, a lehetetlen, kétes, veszélyes, vad, szinte megoldhatatlan helyzetek.
Arany pöttyös könyvek: Ezek a könyvek már nem annyira alapulnak a vad, véres, izzadságkeltő témákon. Ezek inkább csa a gyönyörűségükkel próbálják megragadni az embert.
..legalábbis szerintem. :) Remélem, tudtam segíteni.
Szerintem nem jól írta a harmadik válaszoló.
Én úgy tudom, hogy a Vörös pöttyös könyvek tizenéveseknek , az Arany pöttyös könyvek pedig inkább felnőtteknek valók.
3. válaszoló vagyok.
19:35-ös, igen, ebben tényleg igazad van, én is hallottam ilyenről.
előttem kb. mindent leírnak, de amúgy amit a Vöröspöttyös könyveknél írnak az elején, h Rosszul tűröd a kétes helyzeteket? válassz egy vöröspöttyös könyvet. -az aranypöttyösöknél meg: Rosszul tűröd a kétes helyzeteket? Felnőttél már? válassz egy aranypöttyös könyvet!
- legalábbis asszem, de kb. ez van ráírva
A VP általában YA(Young Adult) könyveket tartalmaz, vagyis ifjúsági történeteket. Legtöbbjük(legalábbis amiket én olvastam) tele van fantasy lényekkel, és romantikusak is. Vannak benne teljesen egyedik, mitológiára alapulók, vagy klisés történetek is. Könnyed, nem túl komoly könyvek. :)
Aranypöttyöst még nem olvastam, így arról egyelőre nem nyilatkozom, bár a Soullest és a Changellest tervezem.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!