Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jane Teller: Semmi című...

Jane Teller: Semmi című könyvében, tényleg kivágják valakinek a szuzhartyajat?

Figyelt kérdés
Jó ez így furán hangzik, de a lányom szeretne elolvasni, és valaki mondott valami ilyesmit. A környékünkön nem tudom sajnos kézhez kapni és beleolvasni, addig viszont nem rendelnem meg. Mennyire durva? És tényleg van benne ilyen rész? A lányom 13 éves

2018. okt. 6. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Persze, értem amit írsz, de mint páran leírtuk már, ez egy ifjúsági regény úgyhogy nem fejezeteken át lesz taglalva hogy elveszti az ujját valaki, mert nem ez a lényeg. Meg lesz említve benne és ennyi. Számos iskolában Dániában kötelező olvasmáyn, sőt, van ahol itt nyolcadikos osztályosokkal is ezt olvastatták, úgyhogy én továbbra is kiállok mellette, mert felnőttként is nagyon elgondolkodtató lehet, nemhogy gyerekként, amikor még nyitottabbak vagyok.
2018. okt. 14. 17:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok sok kritikát, véleményt. Nagy segítség voltatok. Valószínűleg megrendelem neki a könyvet, és vele együtt olvasom. És ha majd szeretne, megbeszelheti velem. Köszönöm szépen!
2018. okt. 15. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!