Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Egri csillagok című könyv...

Az Egri csillagok című könyv végig történelmes?

Figyelt kérdés

Mert utálom a törit, de sokan dicsérik a könyvet. De ha végig töris, akkor neki sem fogok.

Neki merjek fogni?

12.

2010. jún. 23. 16:46
 1/8 anonim válasza:

XD

addig nem tudod meg amíg el nem olvasod.

2010. jún. 23. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

nagyrésze igen, de azért olvasható:)

van benne egy kis szerelem is:)

2010. jún. 23. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Élvezetes olvasmány, nyugodtan kezdjél bele.
2010. jún. 23. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem is tanultál még történelmet, mégis mit utálsz benne?

Az emberek tetteit, hogy hogyan kerültél ide? Miért lehet számítógéped, meg apukádnak kocsija? Vagy azt, hogy meg kell tanulni? Mert ha az utóbbi, akkor csak lusta vagy, és utálsz tanulni, nem a törivel van gondod.

Olvassad csak el, lehet, hogy a végén még tetszeni fog. Ha a Harry Potter tetszett, ez is fog.

2010. jún. 23. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a Harry Pottert,de ezt a feléig sem olvastam el.Nekem nem tetszett,de olvasd el,hátha neked tetszeni fog:)

14/L

2010. jún. 23. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az előző komissal sztem is szörnyen uncsi
2010. jún. 25. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Húha. :D

Nekem már két éve kellett, és bevallom, megszenvedtem vele. Az volt az első hosszabb kötelezőnk és folyton halogattam az olvasását. Nyár végére/ősz elejére végeztem vele, a végén már egészen megszerettem. :D

Igazából nem olyan töris, mint ami a tankönyvekbe van, de magát az Eger vár ostromát dolgozza fel szerelemmel vegyítve.

Szerintem kezdd el most, minden (második) nap olvass egy fejezetet (vagy többet, ha érdekel) és nyár végére kiolvasod. :)

Sok szerencsét! :D

2010. jún. 27. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is most éppen ezzel foglalkozunk. Én szerintem nagyon uncsi, és én is nagy rajongója vagyok a Harry Potternek. Én az internet segítségével csináltam meg az olvasónaplót. Egyébként azt monddta a magyartanárunk, hogy gárdonyi a felét csak kitalálta, így a ceceyék sem léteztek. remélem neked tetszeni fog. Az első rész a legunalmasabb, a másodikat nem értettem, a harmadikat el sem kezdtem... de az már valamivel biztos jobb
2011. máj. 31. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!