Kedvenc Harry Potter szereplő?
Legyszi írjátok le azt is, hogy miért ill. Miért nem!
Normális válaszokat!
Remus Lupin -végtelenül szerethető karakter. Szerintem ő adja meg az igazi "apafigurát" a sorozatban.
És ráadásul vérfarkas. Mennyire menő már?!
Ó, én kb. mindenkit szeretek, nagyon jó karakterek vannak az egész sorozatban végig. Ha mégis ki kellene emelnem párat, akkor:
Hermione (okos, lojális és igen csinos, ami férfiszemmel sokat lendít a dolgon)
Hagrid (melegszívű óriás, nem tudom miért de nagyon bírom)
Dumbledore (bölcsessége és ereje elképesztő)
Piton (az első részekben nem kedveltem, de a végén amit a Merengőben lát az ember... szerintem nem kell részletezni micsoda áldozatokat hozott végig, és végső soron mekkora hős volt azzal együtt hogy a hétköznapi dolgokban nagyon alja tudott lenni, de ez végülis érthető valahol)
És a gonoszokat sem zárom ki, Voldemort karaktere pl. szerintem az egyik legjobb főgonosz az összes könyvben/filmben amit valaha készítettek, hatalmas az ereje, imádom hogy tényleg egy elemi gonosz aki egyedi módokon keresi a halhatatlanság útját és aki tényleg a legborzasztóbb gaztetteket is szemrebbenés nélkül hajtja végre tömegesen. Illetve a filmben nagyon tetszett Ralph Fiennes játéka, telitalálat volt a szerepre, és a szinkront is szerettem.
De mondom, mindenki jó a maga útján, nyilván Harryt nem lehet nem szeretni a maga életútjával, és a lojalitása, odaadása, igazságérzete nem semmi főleg azok után amiken egész életében átment, Ron is jó karakter bár ő nekem a másik két főszereplő mögött van, a mágikus lények is tetszettek, Sirius, Lupin két nagyszerű apafigura akiket fájó hogy elveszítünk, Fleur dögös őt azért szeretem, Fred és George hihetetlen jó arcok, lehetne sorolni... jó itt mindenki úgy ahogy van... :)
Harry, mert akármilyen meggondolatlan, ő nőtt a szívemhez a legjobban. Bátor, szemtelen, de mégis tele van szeretettel. Hűséges, nem adja fel. Szeretem a makacsságát, a megmentési kényszerét. Néha idegesít hogy olyan tudatlan, de nekem akkor is ő a best.
McGalagony, hát az 5. Könyvben megszerettem nagyon, főleg amikor Hóborccal szövetkezik. Meg egy vérbeli Griffendéles, erős boszorkány, és hűséges Dumblihoz egész végig.
Weasley ikrek. Nincs is mit mondanom, szerintem mindenki tudja hogy miért.
Valahogy Ron nem jön be, főleg a 4. És a 7. Könyvben. Kövezzetek meg sem érdekel, nem bírom őt nagyon. Hermione nekem inkább olyan, mint a többi szereplő. Jó, de nem annyira, mint a 4 kedvencem, de nem unszimpi mint Ron vagy Piton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!