Ha Harry Potter eltűnt csontjait vissza tudták növeszteni a 2. részben, akkor a 7. részben George Weasley fülét miért nem?
Figyelt kérdés
Erre nem jöttem rá. A csontokat vissza tudják növeszteni, de a porcot nem?#Harry Potter #fül #csont #növesztés #porc #elixír #Harry Potter és a Halál ereklyéi #Harry Potter és a titkok kamrája #Fred Weasley
2018. szept. 10. 18:45
1/3 anonim válasza:
Az fekete mágia miatt hiányzik, s az más tészta.
3/3 anonim válasza:
"Erre nem jöttem rá"
akkor vagy nem olvastad a könyvet vagy ha mégis akkor minden sértés és rosszindulat nélkül szellemi fogyatékos vagy mivel feketén-fehéren le van írva amikor Mrs. Weasley mondja, hogy nem tudja visszanöveszteni George fülét mert azt átok tépte le (ahogy előttem leírták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!