Ez így nagy baj lenne, vagy mindegy?
LEGYEN HOSSZÚ!!!! Kellően hosszú. A fejezetekre szedett, igényes, hosszú fanfickeknél nincs jobb.
Az én kedvenc íróm, a kedvenc ficimet 40 fejezetben fejtette ki, és a fejezetei nem mondhatóak rövidnek, egyáltalán. De olvastam már tőle 20-30 vagy magasabb fejezet számmal bíró fanfickeket.
Én szeretem a hosszú ficiket, a kifejtett gondolatokat, a hosszas leírásokat... Én csak támogatlak, hogy írj hosszú ficiket. Aki tényleg szereti őket és aki oda van a stilusodért, azok örömmel végig fogják olvasni és normális kritikával fognak illetni.
Szóval hajrá!
(Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a Wattprugatóriumpad-et messzireeee ~ elkerülöd!)
Rengeteg hosszú fanfiction-t olvastam már, van olyan, ami több 600 000 szavas és még mindig nincs vége. Szóval ha vannak ötleteid, akkor addig írhatod-húzhatod, ameddig akarod.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!