Szeretnék írni egy könyvet, de hogyan?
15 éves vagyok és az ihletet onnan kaptam, hogy imádok olvasni és csomó izgalmas könyvet elolvastam már.
Korábban már belekezdtem egy pár könyvbe, de valahogy egyik se tetszett. Most nemrég ismét elkezdtem egyet és eddig nagyon tetszik. Ha mégsem sikerül befejezni ezt a története se, akkor mit csináljak, hogy végre befejezzek egyet? Pedig ihlet az van bőven. Légy szíves segítsetek!
Szia!:)
Úgy érzem, mintha csak a nevemben szóltál volna. 16 éves vagyok, nagyon sok könyvet elkezdtem én is gépen és füzetbe írni, de valahogy mindig elvesztettem az érdeklődésemet a sztori iránt, meguntam és abba hagytam. Most már több kisregényem is van, mert több könyvből is tudtam ihletet meríteni...
Ha kigondoltál egy jó sztorit, mindig az elejére és a végére koncentrálj, hogy hol kezdődik és hogy fog végződni! Aztán ahogy írod, kibontakoznak majd lassan a dolgok és könnyű lesz a végére érni, mert minél hamarabb azt akarod már leírni, ami megvan:) Olyan témára koncentrálj, amiből több ötleted is van, csak még nem tudod összerakni, mert akkor ez írás közben magától összejön majd! Remélem segítettem valamit, írj hogy haladsz, és szívesen elolvasnám az alkotásokat:)
olvass sokat...:)
ajánlom Sephen King- Írásról c. könyvét az eleje az önéletrajzos, ha nem szereted Kinget, akkor csak lapozz át pár fejezetet a a gyerekkorárólésstb:D
Közepénél megtanállod a tanácsokat az íráshoz.
Jó munkát, és szórakozást kívánok!:)
17perL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!