Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mary Higgins Clark még találko...

Mary Higgins Clark még találkozunk? (valogatott konyvek)

Figyelt kérdés
Sziasztok, megtalaltam meg anyum egy eleg regi konyvet amit sajna mikor kisebbek voltunk itt ott színezőnek hasznaltunk, de szerencsere olvashato a konyv.Na most a konyvnek a 90.oldalan jarok ami azzal a mondattal vegzodik hogy "tudom ,hogy meg csak kilenc ora van, de nagyon almos vagyok, szeretnek agyba bujni." Es itt hianyzik egy lap (azaz a 91.es 92.oldal) majd folytatódik azzal hogy "amikor nehany perc mulve jenna távozott, molly betarta a bejarati ajtkt es lenyomta az also tolozarat is".Megneztem magyarul es angolul is hogy esetleg online meg tudom e tálalni valahol hogy azt az egy oldalt bepótoljam hatha valamilyen fontosabb inforol lemaradtam, de sehol se talaltam meg.Az lenne a kérésem hogyha valaki el tudna nekem kuldeni ezt a ket oldalt a sajat konyvebol vagy meg van neki pdfben es le tudná screenshotolni oket nagyon megkoszonnem.

#könyv #lap #elvesztés #Mary higgins clark
2018. aug. 26. 23:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!