Soroltok olyan könyveket amelyeknek nagyon egyedi a történetük?
Figyelt kérdés
Szeretek olvasni. Keresek valami könyvet eléggé egyedi / eredeti történettel van megáldva. Nem valami sablon és nem valami olyasmi ami ötvenszer lejártatott témával rendelkezik. Köszi előre is!2010. jún. 20. 21:22
1/6 anonim válasza:
Én jelenleg George r. r. Martin-tól a Tűz és jég dala könyvsorozatot olvasom. Ez fantasy stílusú és Tolkien óta a legjobb fantasy könyvsorozat. Ebben persze nincsenek orkok, törpék, tündék stb. hanem egy középkori világot ábrázol. Nézz utána, így nehéz leírni.
2/6 anonim válasza:
Sherilyn Kenyon könyvei elég egyediek.
Jó, van olyan, amelyikben vámpír van, de azt is máshogy foga meg.
Olyan 7/10 pontot adnék nekik, számomra túl sok bennük a szex és kevés a történés, de ami mégis van benne, az elég különleges.
A görög istenek is benne vannak, méghozzá elég furcsán ábrázolva. Eddig az első kettőt olvastam, és a történetük tagadhatatlanul egyedi.
3/6 anonim válasza:
Hát, nem írtad a korod és a nemed, de én nemrég A csipkeolvasót olvastam el, és annak nagyon egyedi a története, ezt garantálom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Jöhetnének még.. :)
14/F amúgy.
2010. jún. 21. 16:35
5/6 anonim válasza:
John Fowles- A lepkegyűjtő
Tegnap fejeztem be, elég egyedi :)
6/6 anonim válasza:
Yann Martel - Pi élete [link]
Dan Simmons - Hyperion sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!