Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ilyen (inkább romantiku...

3.14159265357989 kérdése:

Tudtok ilyen (inkább romantikus, de végül is nem muszáj annak lennie) könyvet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

olyan könyvet keresek első sorban, ami romantikus. :) De igazából elegem van abból a típusból, ahol a jókislány, okos(/stréber) hősnő összejön a rosszfiú helyes pasival, meg a "fordítottjából" is, ahol egy okos jófiú jön össze a szép és csinos lánnyal (bár ebből kevesebbet láttam, az is igaz). Szóval olyan könyvet szeretnék olvasni lehetőleg, ahol a páros mindkét tagja okos. :D A szereplők lehetnek tinik is, meg felnőttek (30+ max kb, azért 50-60 már ne :D) is, a lényeg, hogy mindketten legyenek okosak (de azért ne úgy, hogy "jó, hát végül is egyik sem hülye", hanem a "tényleg intelligens/okos" szinten, szóval ez valamiben manifesztálódjon is :D). Legjobb lenne, ha sulis történet, akkor ilyen zseniféleségek, ha meg felnőttek, akkor valamiféle tudósok, kutatók lennének (Marie meg Pierre Curie könyveket már gyűjtögettem, az pipa :D), de végül is nem baj, ha pl. jogászok, ameddig tényleg nagyon okosak.

Legjobban könyvnek örülnék, mert hosszú még a szünet és valamivel el kell foglalnom magam, de végül is ha tudtok ilyesmit filmben, sorozatban, akkor nekem az is jó. :D

Köszi, ha tudtok segíteni, szép napot :)

2018. aug. 12. 22:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves #4!

Naaa, ezek nem tűnnek rossznak, köszönöm, mindenképpen beleolvasok majd :D A krimi tök jó mellé, mert én is tudok gondolkodni :D (bár mondjuk mindig túl hamar jövök rá a megoldásra, de nem baj)

Köszönöm a hasznos választ! :)

2018. aug. 18. 23:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Háááttt, az erotikus regény nem annyira a műfajom, de végül is tovább lehet lapozni bizonyos részeket. :D

Amúgy nem tűnik rossznak, köszönöm szépen a hasznos választ!

2018. aug. 19. 10:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves #6!

Hát a leírásban nem volt benne, hogy különösebben fókuszba kerülnének azok a dolgok, amik engem érdekelnek. :/ Nekem egy sima gimis sztorinak tűnik. De azért belenézek, adok egy esélyt neki, hátha. :D Köszönöm!

2018. aug. 19. 13:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves #10!

Hátt, az a helyzet, hogy olvastam a teljes sorozatot, elsőre, kb 12 évesen tetszett is.

Az a probléma vele, hogy nagyon a jókislány-menő srác felállás, és én pont nem ezt keresem. Reni meg hiába kitűnő tanuló, csak magolni tud, egy-két eredetibb gondolatot leszámítva semmiből nem áll a csaj, baromi unalmas, sekélyes és buta, csak azért kitűnő, mert sokat tanul. Cortez meg, őt azért lehet intelligensnek látni, mert alig szólal meg és titokzatos, de amúgy nem egy nagy ész, legalábbis nem olyan szintű férfi főhős, amit én keresnék. Arnold akkor már inkább. :D

Egyébként az tény, hogy helyenként humoros volt a könyv, ez teljes mértékben igaz (mondjuk LL későbbi műve, az Akkor szakítsunk meg megismételte a sorozat majdnem ÖSSZES poénját, azt már csak azért szenvedtem végig, mert ha elkezdtem akkor azért fejezzem is be...).

Amúgy köszi a választ, értékelem a jószándékot. :) Egyébként meg nem is mondtál rosszat, mert végül is van benne olyan páros is, amilyet én keresnék: ez leginkább Kinga meg Dave. :D Szóval őket azért bírtam ebben is, ők tényleg értelmesek (na meg Arnold). A többiek nekem nagyon egypoénosak és egysíkűak, főleg Reni és Cortez (arról meg ne is beszéljünk, hogy a kedves írónő szándékosan 180 fokos fordulatot csinált az egyetlen komplex, jól megalkotott, érdekes hímnemű szereplőnek, Arnoldnak, és ezzel teljesen elrontotta a karakterét. idiotizmus a köbön.). De egyébként ez is tök érthető, kis tiniként nekem sem volt nagyon másra szükségem, hogy szeressem a sorozatot. :D

2018. aug. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!