Tudnátok sorozatgyilkosos regényeket ajánlani?
Nem biztos, hogy pont ilyen könyvekre gondoltäl, de azert ezeknek is sok közük van ahhoz a temähoz, amit te keresel. ( Bizz bennem,ugyanis en is imädom az ilyen "beteg" könyveket )
Segitsegkepp irok hozzäjuk 1-2 mondatot.
Ennek peldäul mär a cimeben is benne van a sorozatgyilkos,szoval többet nem kell rola irnom:)
1.Fiona Cummins-Egy sorozatgyilkos, aki eljön a csontjaidert
Ez is tuti tetszene, nagyon beteg a ficko, tulajdonkeppen a könyvben az emberek nem tudjäk megmondani, hogy gyilkos, terrorista, vagy simän elmebeteg. Betör egy sztärokkal teli etterembe, bombäval a mellkasän, es kezdodik a gyilkos tärsas.....
2. J.S. Carol-Gyilkos tärsas
Itt a szöszereplö nem konkretan sorozatgyilkos ( legaläbbis nem a megszokott modon ) hanem valami sokkal betegebb tervei vannak az elrabolt fiatal länyokkal.
Film is keszul hamarosan belole:)
3.Dot Hutchison-Pillangok kertje
Errol nem tudok sokat mondani, viläg sikerek köze soroljäk.
4. Chris Carter-A haläl szobräsza
Ami nagyon nagy sikert aratott,mert nagyon jo könyv, bär a filmes vältozatät elrontottäk, az a:
5. Jo Nesbo-Hoember
Es a viläg 2 legjobb könyvet nem hagyhatom ki, bär nem sorolhato a sorozatgyilkos temakörbe:
1. Karine Giebel: Csak egy ärnyek♥
2. B.A.Paris: Zärt ajtok mögött♥
Az utolso ketto pszicho-thriller:)
Kedves 2-es, köszönöm a tippeket! :)
Fiona Cummins könyvével szemezgettem egy ideig, de olvastam 1-2 kritikát, ami miatt legutóbb mégis kivettem a virtuális kosárkámból, de ennek ellenére szerintem úgyis meg fogom venni. :D
Chris Carter könyvét már megrendeltem, mert a Kivégzést is imádtam tőle.
B.A.Paris: Zárt ajtók mögött-jét szintén olvastam, nálam is kedvenc lett. :)
A többinek viszont utána is nézek, jónak tűnnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!