Igényes, tartalmas Wattpados történet?
Elegem van a helyesírásoktól hemzsegő, unalmas sztorikból.
PCStefany-t nagyon szeretem, ha tudtok hozzá hasonló írót mondani esetleg, ag is tökéletes❤️Köszönöm!
#5 köszi, megnéztem de nem igazán jöttek be már maguk a fülszövegek. Nemaz én ízlésem, de valóban kidolgozott, másoknak ajánlom!
#6 köszönöm elkezdtem olvasni a Hidden stars című történetét!
#10 hát nem az én ízlésemnau biztos, de még szarul is van megírva szerintem :D
Kb három mondatot olvastam és már a fejemet fogtam de köszi azért
Nekem az egyik kedvencem, a történelmi téma viszont nem mindenkinek tetszik.
Viszont a történet nincs szarul megírva és nem igénytelen, az hogy három mondatot olvasol csak el és elhamarkodott következtetéseket vonsz le... 😅 a wattpad olavasói színvonal.
Én még a Perzselő tűzet ajánlom, először mikor elolvastam a leírást, sablonosnak könyveltem el, meg tipikusnak, de utána elolvastam és tetszett, látszik, hogy hangsúly van fektetve a helyesírásra is. Engem egy picit emlékeztet a Sötét elmékrey nem tudom, hogy ismered e. Viszont szerintem a toplistákon keresztül válogass.
Ú meg eszembe jutott még az őrült tábor, bár az nekem eléggé furcsán lett megírva, legalább is stílust tekintve. Maga a story viszont nem rosz. Akkor ott van a véres ausztrália, amihez azért kell egy kis idegzet, a Rémkép trilógia is jó, Team Demon is, most ezek jutottak az eszembe hirtelen. És van egy lány, aki abgolul és magyarul is ír, a nevét követkéző kommentben küldöm, hirtelen nem jut eszembe.
Ömm.. nem tudom,mennyire fogadod ela melegeket meg a fanfic-eket,én nagyon unom,hogy ezzel van tele a watty,de van egy eszméletlen jó(főleg a.r.m.y-knak,es yoonmin shippelőknek)
What would happen IF I DIE?
Engem magával ragadott,pedig nem olvasok ficiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!