Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 190 oldalas lesz a regényem....

190 oldalas lesz a regényem. Szerintettek nem túl rövid?

Figyelt kérdés
Egy 25 részes sorozat első része lesz.
2010. jún. 19. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen rövid, és tartalmas, mintsem valami bő lére eresztett, semmitmondó alkotás. Ráadásul ha sorozat része, akkor simán megfelelő.
2010. jún. 19. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van ahogy modnod, akkor elég szép teljesítmény.
2010. jún. 20. 10:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de jöhetnek továbbiak is.
2010. jún. 20. 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó, főleg, ha egy 25 részes sorozat része.

Azt megkérdezhetem, hogy miről szól a regényed? Csak kíváncsiságból:)

2010. jún. 20. 11:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Az emberiség a Galaktikus Unió tagjaként kijutott az űrbe, de a viszályait magával hozta. Pár évtized alatt elterjedtek a galaxis több világán, hamarosan a legtöbb vezető pozició a miénk lett.

A katasztrófa hamarosan megtörtént: Az Unió főbolygója a Lumes eltűnt az űr sötétjébe, és kitört a polgárháború, a Humán Dominium és a Visszaállítás Szövetsége között. A háború alatt a peremvidéki területek elszakadtak a központi magtól. Ezért, és a háborús károk miatt a két ellenfél meggyengült, ha vissza is tudták foglalni a peremet, de megtartani már nem tudták. Különböző vállalatoknak adták ki az irányításukat, amelyek hadianyagot szállítanak nekik.

Ezen a területen zsoldosok, csempészek, kalózok és szerencsevadászok próbálnak meg boldogulni. Ez a történet Trent Hawkinsról és csapatáról szól.

Epikus sztori, emberi szempontból.

2010. jún. 20. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Ejha! Kétszer is el kellett olvasnom!:D

Nah, ha megjelenik könyvben sztem már csak azért is meg fogom venni! Mi a címe?:)

2010. jún. 20. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
11:43-as vagyok: Hú, ez jónak ígérkezik.:) Itt a 2. vevőd.:)
2010. jún. 20. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Ejha! Iszonyatosan jól hangzik. Én is egy hasonló, de mégis más könyvet írok, de az csak egy részes lesz. :) De sok sikert hozzá! Ja és a harmadik vevő is megvan, feltéve ha tudni fogom a címét.
2010. jún. 21. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Majd megtudod:) Gyülik az a rajongói tábor.
2010. jún. 21. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Tegnapi 19:40-es vagyok. Majd küldjél információkat, hogy hogyan haladsz. Interneten teszed majd közzé?
2010. jún. 22. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!