Melyik könyvet ajánlanád?
Figyelt kérdés
Egy olyan könyvet keresek ami a pszichológiával foglalkozik , az élettel , hogy milyen rövid is az életünk valójában és hogy hogyan tudnánk túllépni a napi gondokon és a jövőre koncentrálni... Nem nagyon tudom elmagyarázni , ezért sem tudok rákeresni. Szeretnék arról olvasni , hogy hogyan tehetném jobbá a jövőm és hogyan nem pazarolom el azt az egy életem amim van.
Hasonló témájú könyvek is érdekelnének , bár még eléggé új vagyok ilyen téren.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 31. 00:06
1/4 Márciuska válasza:
Esetleg próbáld meg Müller Pétert. Nekem a Benső mosoly tetszett a legjobban.
2/4 anonim válasza:
Nem teljesen pszichológiai de a témába vág:
Raphaëlle Giordano - A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van
3/4 anonim válasza:
Nem teljesen ilyet keresel, de szerintem izgalmas lehet: Boyd - Zimbardo: Időparadoxon. Ez különböző időperspektívákat mutat be, mindannyian másra koncentrálunk.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. szept. 15. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!