Van magyarul ln?
Figyelt kérdés
Tudtok magyarul nl teljes fordítással, és ha igen hol lehet elolvasni öket?2018. júl. 24. 07:01
1/8 anonim válasza:
Előbb meg kéne tudni mi az ln vagy nl. Azt tudom, hogy természetes alapú logaritmus de szerintem nem az érdekel.
2/8 anonim válasza:
Nyilván light novel, miután ott van az "anime" kulcsszónak. Fantázia látom 0, kedves első válaszoló...
3/8 anonim válasza:
AnimeAddicts -on és garasure.gportal oldalon is vannak
4/8 anonim válasza:
Fanfordításból kb két-három darab asszem.
És ebbõl minimum az egyik SAOs, szal nem áll jól a helyzet :D
De Takami Koshun - Battle Royale ki van adva magyarul, szerintem az ln-nek számít és egész jó kis könyv
5/8 anonim válasza:
2-es! Talán a kérdező értse meg, hogy az anime meg a light novel az nem ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy a regény meg a belőle készült film ugyanaz.
Meg ha már itt tartunk szerintem nem szakadt volna le a keze, ha kiírja azt a két szót ehelyett ln meg nl...
6/8 anonim válasza:
A Battle Royale-n kívül Az idő felett járó lány és A holnap határa van még kiadva magyarul :)
7/8 anonim válasza:
A Battle Royale baromi jó, azt mindenképpen megéri elolvasni! A Hunger Games elődje, igazából annyi a különbség a kettő között, hogy a BL százszor nagyobb nyomot hogy benned, mint a HG.
8/8 A kérdező kommentje:
Ismerem és igazából régebbi könyveket is sokat olvastam. Most újjabbakat vagz hasonlot szeretnék fatasy/vigjáték/romatikus stílusba.(AA-n minden elolvastam amit érdekel de nem igazán befejezettek)
2018. júl. 31. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!