Tudnátok ajánlani olyan jó romantikus könyveket, amik nem irtó gagyik?
Hát most elárulom, hogy én már vagy 8 éve nem veszek könyvet, hanem letöltöm innen-onnan, pl. blog oldalakról, ahol össze vannak gyűjtve. Mostanában nem találok semmit, amit letöltök, és beleolvasok, az néha annyira gagyi, hogy nem kínzom magam tovább.
Ami nagyon tetszett mostanában:
Colleen Hoover könyvei
Legdrágább mostohabátyám
Kresley Cole - Méreghercegnő
Az üzlet
Hirtelen ennyi jutott eszembe, tudom, hogy a nagy része ennek is gagyi (nem egy büszkeség és balítélet), de ennél lejjebb nem szeretnék adni.
Két nagy kedvenc romantikus regényem van:
Jane Eyre; Tajtékos napok.
Jó olvasást!
Én főleg Fanfictiont szoktam olvasni.
Nagyon sok jó romantikus, hosszú (akár 350.000-500.000 szavas írás van magyarul és angolul is.)
Ha pl szereted a Harry Potter alapsztoriját tudok neked küldeni olyan rajongói fanfictiont amiben romantikus szál van karakterek között. Akár erotika is ha épp arra vágysz.)
Neken bejött Julie Garwoodtol A jutalom
Illetve JR Ward művei is jók
Vigyázz a fanfictionökkel, azok között is van nagyon sok gagyi, de ott legalabb van bőven választék.
A lét elviselhetetlen könnyűsége
Love Story
Ha maradnék
Minden minden
Én még sosem (Kemény Zsófi)
Mielőtt megismertelek
A kaméliás hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!