Ismeri valaki a címét?
Figyelt kérdés
Keresek egy könyvet. Egy lányról szól aki gimibe jár az alkoholista vagy a drogos anyjával él együtt egy lakókocsi parkban. Nagyon le van fogyva bő ruhákban jár és a gimiben mindenki csúfolja. Aztán jön egy új srác a gimibe aki beleszeret a lányba. Úgy emlékszem ez egy trilogia első része. De nem emlékszem sem az irójára se a könyv címére. Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm :)2018. júl. 1. 19:19
1/3 anonim válasza:
nem biztos hogy erre gondolsz de
Sherry Gammon
Szerethetetlen (Port Fare 1.)
2/3 anonim válasza:
egyénként nagyon jó ez a könyv, de szerintem erre gondolsz :DD és a pali zsaru benne :D (e nem spoiler) beépített
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm. igen erre gondoltam. emlékeztem hogy a srác zsaru de nem voltam benne100%ig biztos. régen olvastam már. nagyon szépen köszönöm mégegyszer :)
2018. júl. 1. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!