Tudnátok nekem tűzhöz kapcsolható angol nevet mondani? Lány nevet keresek, de ha van olyan bármi más név, ami nektek tetszik, akkor nyugodtan leírhatjátok, jól jön.
Figyelt kérdés
Nos, azért ezt a kategóriát választottam, mert könyvet írok és kifogytam az olyan nevekből,amiket nem használtak már agyon és még nekem is tetszik.2018. jún. 26. 13:39
1/5 anonim válasza:
Hát, engem pl. a Heather a Heavenre (menny) emlékeztet, az nekem tetszik:) valamint így most a Megara jutott eszembe
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Esetlen van még valaki,aki tud még? Amúgy megvan a srác neve, aki majd a csaj mellett lesz társ. A neve Benjamin lesz, akár ehhez illő név is jöhet, csak sürgősen kellene, mert a csaj neve nélkül írtam eddig a storyt és kihagytam a nevének a helyeket. És, majd ha kész felszeretném rakni
wattpadra.
2018. jún. 27. 08:52
3/5 anonim válasza:
Ash - vagyis hamu, meg nekem még a Freya név jutott eszembe.
4/5 anonim válasza:
Blaze, Flame - tudom, ezek nem nevek, de szerintem annak se hangzanának rosszul.
5/5 anonim válasza:
off: megmondod a sztorid nevéét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!