Mi a véleményetek a bookdepository oldalról?
Megbízhatóak? Azt írja az oldalukon, hogy ingyenes a szállítás világszerte, ez tényleg így van, vagy van valami háttere? Kb. mennyi idő alatt érkeznek meg a könyvek?
Ha bárkinek bármilyen tapasztalalta van, írja le, kérlek.
Szia
Eddig kétszer rendeltem, mind két alkalommal 10 napon belül megjött, teljesen rendben volt, először még ajándék könyvjelzőt is kaptam. :D
A szállítás ingyenes, de arra nem emlékszem, hogy mivel fizettünk.
Ráadásul sokszor vannak kedvezmények, akciók, szóval tényleg egy jó oldal. :)
Első rendelésem volt néhány hete (mindenkinek jobb, ha én azt az oldalt messzire elkerülöm), egy 60%-kal leakciózott könyv. Tényleg ingyenes. Ahogy ígérték, 8 (munka)napon belül nálam volt a szajré :D
Ismerőseim rendeltek már többször is. Azt kell még tudnod, hogy:
- nem mindegy, hogy a világ melyik pontjáról érkezik a könyved (nyilván, hozzánk leginkább a UK-ből, de nem árt ellenőrizni)
- egy országon belül is több raktáruk van, így ha egyszerre több dolgot rendelsz, nem biztos, hogy egyszerre is küldik. (barátnőmnek pl egy trilógiát küldtek 3 részletben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!