Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a bookdeposi...

Mi a véleményetek a bookdepository oldalról?

Figyelt kérdés

Megbízhatóak? Azt írja az oldalukon, hogy ingyenes a szállítás világszerte, ez tényleg így van, vagy van valami háttere? Kb. mennyi idő alatt érkeznek meg a könyvek?

Ha bárkinek bármilyen tapasztalalta van, írja le, kérlek.

2018. jún. 18. 15:14
 1/4 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem, hogy házhoz szállítás esetében miben kell fizetni? Mármint euró, forint stb.
2018. jún. 18. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Eddig kétszer rendeltem, mind két alkalommal 10 napon belül megjött, teljesen rendben volt, először még ajándék könyvjelzőt is kaptam. :D

A szállítás ingyenes, de arra nem emlékszem, hogy mivel fizettünk.

Ráadásul sokszor vannak kedvezmények, akciók, szóval tényleg egy jó oldal. :)

2018. jún. 18. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Már vagy hússzor rendeltem tőlük, mindig minden megjött. Az utóbbi két évben még gyorsult is a szállítás. Régebben beletelt egy hónapba, mostanában két héten belül itt van. Tényleg ingyenes. Ha pedig valami sérülten érkezik, küldesz róla fényképet és szó nélkül küldenek újat és nem kérik vissza az elsőt.
2018. jún. 18. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Első rendelésem volt néhány hete (mindenkinek jobb, ha én azt az oldalt messzire elkerülöm), egy 60%-kal leakciózott könyv. Tényleg ingyenes. Ahogy ígérték, 8 (munka)napon belül nálam volt a szajré :D

Ismerőseim rendeltek már többször is. Azt kell még tudnod, hogy:

- nem mindegy, hogy a világ melyik pontjáról érkezik a könyved (nyilván, hozzánk leginkább a UK-ből, de nem árt ellenőrizni)

- egy országon belül is több raktáruk van, így ha egyszerre több dolgot rendelsz, nem biztos, hogy egyszerre is küldik. (barátnőmnek pl egy trilógiát küldtek 3 részletben)

2018. jún. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!