Honnan tudnám letölteni a Bad Girl sorozat részeit?
Figyelt kérdés
Régebben már egyszer letöltettem egy oldalról az 1. részt, de már nem emlékszem hol, de aztán újra kellett telepíteni a gépet, és így el is tűnt. Légyszi írjatok torrent nélküli letöltéseket! Köszönöm!2010. jún. 16. 19:35
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ingyeneseket légyszi. Köszi!
2010. jún. 16. 19:35
2/4 anonim válasza:
A könyvre gondolsz? Vagy a sorozatra (mert az Gossip Girl)? A könyvet sehol nem tudod letölteni, ellenben vaterán megtalálod. Próbálok azért keresni neked ilyen honlapokat, de eddig egyet se találtam. Amúgy hidd el, a Gossip Girl százszor izgalmasabb, mint a könyv. Én az olvasásba sajnos beleuntam, túl monoton a sztori... megvan mind a 6 könyv, de a negyedik elejénél nem bírtam sajnos tovább. Ellenben a sorozat isteni!
3/4 A kérdező kommentje:
A sorozatot én is láttam már és imádom, ezért is gondoltam, hogy el is olvashatnám. :)
De ha nincs fent, hát akkor hagyom a könyvet.
Itt közeli könyvesboltokban nincs, és a könyvtárban sincs meg, szóval sehol sem tudom megvenni vagy kikölcsönözni. :S
Na mindegy.
Azért köszi! :)
2010. júl. 27. 13:05
4/4 A kérdező kommentje:
De ha valakinek megvan azért légyszi küldje el priviben. Köszönöm! :)
2010. aug. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!