Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyv vagy tanulmány klónozáss...

Könyv vagy tanulmány klónozással, illetve dinoszauruszok visszahozásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Angol és német is megfelel, mindegyiket beszélem. Tudom, sok volt a Jurassic Park mostanában.
2018. jún. 16. 02:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Például a győri könyvtárunk online katalógusa 5 találatot is kiadott.

[link]

De akkor már egy egyiptomi múmiát is újra kellene éleszteni hogy kikérdezhessük a piramisok rendeltetéséről és építési módjáról. Nem beszélve az állítólagos ókori repülő szerkezetekről (Vimánákról) vagy a marsi piramisokról. Aztán munka a mai korban is akad majd neki például a dínók gondozása terén. :))

2018. jún. 16. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Jack Horner-nek van egy könyve erről: How to build a dinosaur (szerintem nem jó)

Inkább toljad a Jurassic world evolution-t

Mert a valóságban nem túl esélyes, hogy kövületekből és borostyánból dinoszaurusz dns-t lehetne kivonni.

Az a könyv is, amit írtam, azzal foglalkozik, hogy a madarakat akarja visszaalakítani, ami hülyeség, mert eleve minden madár dinoszaurusz, így felesleges energia dinoszauruszból dinoszauruszt csinálni és persze értelmetlen is (azon kívül, hogy eléggé állatkínzás szagú). No de mindegy.

Klónozásról persze sok van, de főleg növények klónozásáról, mert mezőgazdaságilag az lényeges.

2018. jún. 16. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Pár éve egy magyar szakember is írt a témában, ám sehol nem találom a könyvét.
2021. aug. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!