George R. R. Martin Trónok Harcához kapcsolódó könyvei hogyan vannak sorrendben?
Sziasztok a kérdésem egyszerű lenne hogyan vannak időrendi sorrendben a Trónok Harca világához kapcsolódó könyvek? Igen tudom hogy van már róla kérdés de ott a Trónok Harcát említik a kezdetnek de én úgy hallottam valahonnan hogy jóval előtte játszódó könyvei is vannak.
Válaszokat előre is köszi!
Trónok harca
Királyok csatája
Kardok vihara
Varjak lakomája
Sárkányok tánc
Jó kis könyves oldal.Csak ajánlani tudom,annak akit nem csak a könyv maga érdekel
Történeti sorrendben így néz ki, ami eddig megjelent:
A. A "Sárkányok tánca" nevű Targaryen estvérháborút bemutató 2 kis iromány:
1. A zsiványherceg
2. A hercegnő és a királyné
B. Westeros egyik lovagjának és hercegének, később királyának, története, összefoglaló nevén A Hét királyság lovagja:
1. A kóbor lovag
2. A felesküdött kard
3. A rejtélyes lovag
C. Az aktuális történet, tehát A Tűz és Jég dala:
1. Trónok harca
2. Királyok csatája
3. Kardok Vihara
4. Varjak Lakomája
5. Sárkányok Tánca
Ezeken kívül van még A Tűz és Jég világa világkönyv, amit egy westerosi maester írt az ismert világról Robert Baratheon "gyerekeinek", tehát egyfajta történelmi könyv. Ez (is) említi a Másokat, de persze konkrétumok nem hangzanak el benne, mivel az majd az aktuális történetből kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!